Ja, jeg ved det. Overskriften siger ikke det hele. Men faktum er, at jeg – Thomas – skal lave en ironman i 2019. Og jeg glæder mig hjernedødt meget.

Jeg har lidt erfaring med sport. Ej ok, meget, men ikke desto mindre, så er den her udfordring en af de større jeg kaster mig over. Jeg har eksempelvis aldrig svømmet vildt meget, så det ved jeg bliver en af de større udfordringer. Jeg har heller ikke erfaring med at sætte træningen sammen ift at det nu er 3 discipliner jeg skal til at lære.

Derfor har jeg hyret en træner der kan hjælpe mig med at lave et ironman træningsprogram til mig. TrainAndSimple blev valget jeg endte med. Jeg var lidt rundt omkring forskellige virksomheder og trænere, men endte altså med at bruge dem, da de også har lidt andre ting at spille på ift coaching.

Det fysiske program ville jeg sikkert kunne downloade mig selv til, et eller andet vilkårligt sted på nettet, men selve opfølgningen ville der jo så ikke være noget af.

Det tror jeg er virkelig vigtigt. Især hvis man skal til at træne mange timer. En ting er selve belastningen ved at træne meget, en anden ting er, at en person udefra tolker på dine tal og det data du får på dig selv.

Man er nok ikke altid sin egen bedste coach. Eller det ved jeg med sikkerhed man ikke er. Hvilket bare understreger igen, at jeg nok har truffet et ret godt valg her.

Ift træningen, så siger den kønnere halvdel herhjemme, at jeg er så dejligt engageret og commitet når jeg er i sådan nogle forløb der er lidt lange. Det kan godt være jeg lige skal ned på jorden igen engang imellem, men jeg er trods alt “på” på en måde som kun Janne kan mærke.

Og det er egentlig meget fedt at få at vide. Man hører jo om de her skrækhistorier om folk/par der ender med at gå fra hinanden netop fordi den ene part skal realisere sig selv. Og det er bare slet ikke målet med det her.

Tværtimod så vil jeg komme ud af det her og stå som en meget stærkere person på alle fronter, OG være en bedre kæreste end jeg nogensinde har været før.

Så som du nok kan høre er der mange ting i det her. En ting er træningen, en anden ting er udviklingen, og den oplevelse vi rent faktisk kan ende med at få sammen. Jeg ser det som en udviklingsproces. Det kan godt være det er mig der slider, men hvis vi kan få et samarbejde op og køre omkring det her, så er jeg sikker på, at vi kommer til at stå stærkere som par senere i livet.

/T

Min træner laver et ironman træningsprogram til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *